Untitled Document
Oldalak száma:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11


Gourman
2012.10.21 20:10:07
Kedves Határmenti Vigadó! 2012.10.21-én jártam nálatok először. Munkám miatt Magyarországon már nagyon sok étteremben megfordultam, jó magam is vendéglátással foglalkozom 20 éve. A ti éttermetek mellett döntöttem egy kis kőszegi-hegységben töltött kirándulás után. Az első negatív tapasztalatom az illemhellyel kapcsolatban volt. A férfi WC ablakában köszönhetően kiváló "belátás" nyílik az éppen ott zajló dolgokra, és bizony pont a gyerekeknek szánt játszótérről. Függönyt már régen feltalálták. Ajánlom. Az ételek mennyisége, minősége nagyon jó. Azonban szabad legyen megjegyeznem, hogy mialatt ott voltam kb. 3 asztalnyi társaság állt fel es távozott mert bizony 20-25 perc elteltével sem kérdezte meg tőlük senki hogy mit is fogyasztanak. Ez mind a teltháznak köszönhető, azonban szabad legyen megjegyeznem hogy a pincérek agyonterheltek, látszik is rajtuk, megis van egy jó szavuk mindenkihez!!! Talán kellene növelni a létszámot, vagy ha ez nem lehetseges akkor egy bizonyos letszam felett tajekoztatni a kedves vendéget, hogy megtelt, így elkerülhető lenne az agyonterheltség, és azok a vendégek akik elmentek is talán maradtak volna. A szomszédos asztaltársaság elmondása szerint negyedik alkalommal jártak így, hogy fél óra után sem vette fel a rendelést senki, felálltak majd távoztak. (Nem az egyetlen ottlétem alatt!) Hozzátenném nem a kiszolgálók hibája!!! Kevesen vannak. Egy ilyen tipusú, igényességgel bíró egység vezetésének részéről ezt hanyag hozzáállásnak tartom. Egy vendég sem lehet felesleges meglátásom szerint! Hangsúlyoznám az étel nagyon jó minőségű es mennyiségű volt. Kedves, profi kiszolgálás (a kedvezőtlen feltételek ellenére), szép környezet. Remelem visszatérek még. Sok sikert nektek.


Auer Károly
Nyőgér
2012.10.16 20:10:11
Először voltunk a nálatok baráti ajánlással, hallottunk minden szépet és jót de még azt is sikerült túlszárnyalni. Az ételek finomak és bőségesek, kiszolgálás udvarias és vendégszerető, szívvel-lélekkel várják a vendégeket. Szerintem a telt ház magáért beszél. A külföldi vendégeink ilyen élményben nem részesültek. Az elkövetkező évekhez kívánok nagyon sok energiát, kitartást, még több vendéget. Mindent köszönünk és még biztos hogy találkozunk!!


Sándor Sára
2012.10.08 09:10:24
A hely nagyon jó, az ételek finomak, bőségesek. Ez a megszokott minőség a háztól. Már voltunk többször, kb. 15 éve rendszeresen járunk. Most tegnap ( vasárnap )gondoltunk egy nagyot, jó idő volt. Teltház. Kb 2 órát vártunk az ebédre. Ez ne igazán kellemes. Javasolnám, hogy az ilyen napokra készüljenek fel személyzettel is. De ez a délután ide volt szánva. Köszönjük !!!


Amatits Eszter
Szombathely
2012.09.15 18:09:37
Havonta legalább egyszer ellátogatunk,és mindig alig várjuk,még a 8 éves kisfiunk is lelkesen várja ezeket az estéket.Szerintem ez mindent elmond.


Németh Károlyné
Magyarország
2012.07.15 11:07:42
Nagyon aranyos hely, finom volt az étel, udvarias a kiszolgálás,. Amiért többször nem megyek, szomorú volt, hogy egy olyan modortalan osztrák családdal kaptunk együtt asztalt, akik egyfolytában dohányoztak. Az étellel a füstöt kanalaztuk, aztán kértük a pincért, hogy átülhessünbk egy másik aztalhoz, amit mosolyogva meg is engedett. Megdöbbentett, hogy a saját országunkban nem mernek szólni a külföldi vendégnek, hanem nekünk kellett ebéd közben másik asztalhoz mennünk valószínű, hogy Ausztriában nekünk szóltak volna egy ilyen esetben.Én az Önök helyében távoli asztaloknál jelölném ki a dohányzó zónát.


Óra István
2012.07.08 19:07:43
Már máskor is voltunk az önök vendégei, de most nyeremény utalványt váltottunk be amit a Bucsui falunapon nyertünk. Nagyon finomak voltak az ételek, köszönjük!!!


Ulrich Steinmetz
91604 Flachslanden
2012.07.05 20:07:04
Wir kommen wieder, denn es ist alles perfekt, so gutes Essen muss man suchen. Auch unser Wohnmobil hat sich zuhause gefühlt. Sonja und Uli


Hoffmann György
9063 Nagybajcs
2012.06.23 03:06:55
Nagyon köszönöm a feleségem születésnapi vacsoráját. Elhatároztuk, hogy ezután az összes családi ünnepet ott ünnepeljük.


Venczli Miklósné
Csepreg
2012.06.03 17:06:37
Kedves Andi, Ernő és Gábor! Szívből gratulálok az álmaitok megvalósulásához! Hihetetlen munkát végeztek, s mindezt sok bájjal és szeretettel. Külön köszönöm, hogy a telt ház ellenére is találtatok megoldást, s helyet kaptunk. Az elénk tálalt ételekre alig találok szavakat (minősége és mennyisége csillagos ötös), a 80 éves édesanyám hazafelé a magyaros ízekről áradozott. Így kell ezt csinálni! Hamarosan újra megyünk, s jó szívvel ajánlunk Benneteket mindenkinek.


bindics zoltán
9782,nemesrempehollós,kossuth u.15.
2012.01.04 22:01:55
nem az első alkalom volt hogy betértünk a családdal,DE NEM IS AZ UTOLSÓ.2012.01.01én csodás újévi menüvel várták a vendégeket.gratulálok ezt igy kell csinálni.....nagyon tetszik a hely.búék.még találkozunk.
 
 
   
 
developed by Wakelite Web
Bemutatkozás - Étlap - Galéria - Vendégkönyv - Elérhetőségek