Untitled Document
Oldalak száma:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11


Kaczmarski Zsuzsa
2013.01.13 20:01:55
Sziasztok! A torkos csütörtökre regisztráltok?


Monek Judit
Zalaegerszeg
2012.12.01 08:12:40
Tegnap jártam először a Határmenti Vigadóban. Szentgotthárdi munkatársakkal tizenkilencen ültük a korai karácsonyi bulit. Azért itt, mert egy kolléga személyes jóélménye alapján idecsábított minket. Ilyen kellemesen roppanós cipót a fokhagyma krémleves körül még sosem ettem. Mikor már minden gőz - és leves - távozott belőle, akkor is csodálatos jelenség volt a tányéromon. Meg is akartuk kérdezni, hogy honnan szerzi be a Vigadó, vagy hogy házi készítésű-e? Ott sütik helyben? Tetszett a harmónia az épület, a díszítés, a teríték, a mosdó(!), az zene és a személyzet között. A menü méltó koronája a házi lekvárral töltött palacsinta. Merem buzdítani ismerőseimet is, hogy próbálják ki, ha arra járnak. Ez a Vigadóban töltött utolsó novemberi este tökéletes első téli estének bizonyult, s megalapozta a hangulatomat az egész évszakra. Köszönöm az élményt, s további sikeres munkát kívánok.


RK
2012.11.10 23:11:26
Kicsit félve tértünk be Hozzátok az előző hozzászólás miatt, de mi nem tapasztaltuk, hogy félóráig a kutya se foglalkozott volna velünk, sőt!!! Rögtön (!) jött az első felszolgáló az étlapokkal, és 10 percen belül még kettő, hogy megkérdezzék, rendeltünk-e már. Kiszolgálás csillagos ötös! És a vacsora! Egyszerűen mesés! Sok helyen megfordultunk már Magyarországon és Európában is, de párját ritkítja az egész étterem! Gratulálunk az egész személyzetnek, és köszönjük a felejthetetlen élményt! Egy négyfős baráti társaság


Gourman
2012.10.21 20:10:07
Kedves Határmenti Vigadó! 2012.10.21-én jártam nálatok először. Munkám miatt Magyarországon már nagyon sok étteremben megfordultam, jó magam is vendéglátással foglalkozom 20 éve. A ti éttermetek mellett döntöttem egy kis kőszegi-hegységben töltött kirándulás után. Az első negatív tapasztalatom az illemhellyel kapcsolatban volt. A férfi WC ablakában köszönhetően kiváló "belátás" nyílik az éppen ott zajló dolgokra, és bizony pont a gyerekeknek szánt játszótérről. Függönyt már régen feltalálták. Ajánlom. Az ételek mennyisége, minősége nagyon jó. Azonban szabad legyen megjegyeznem, hogy mialatt ott voltam kb. 3 asztalnyi társaság állt fel es távozott mert bizony 20-25 perc elteltével sem kérdezte meg tőlük senki hogy mit is fogyasztanak. Ez mind a teltháznak köszönhető, azonban szabad legyen megjegyeznem hogy a pincérek agyonterheltek, látszik is rajtuk, megis van egy jó szavuk mindenkihez!!! Talán kellene növelni a létszámot, vagy ha ez nem lehetseges akkor egy bizonyos letszam felett tajekoztatni a kedves vendéget, hogy megtelt, így elkerülhető lenne az agyonterheltség, és azok a vendégek akik elmentek is talán maradtak volna. A szomszédos asztaltársaság elmondása szerint negyedik alkalommal jártak így, hogy fél óra után sem vette fel a rendelést senki, felálltak majd távoztak. (Nem az egyetlen ottlétem alatt!) Hozzátenném nem a kiszolgálók hibája!!! Kevesen vannak. Egy ilyen tipusú, igényességgel bíró egység vezetésének részéről ezt hanyag hozzáállásnak tartom. Egy vendég sem lehet felesleges meglátásom szerint! Hangsúlyoznám az étel nagyon jó minőségű es mennyiségű volt. Kedves, profi kiszolgálás (a kedvezőtlen feltételek ellenére), szép környezet. Remelem visszatérek még. Sok sikert nektek.


Auer Károly
Nyőgér
2012.10.16 20:10:11
Először voltunk a nálatok baráti ajánlással, hallottunk minden szépet és jót de még azt is sikerült túlszárnyalni. Az ételek finomak és bőségesek, kiszolgálás udvarias és vendégszerető, szívvel-lélekkel várják a vendégeket. Szerintem a telt ház magáért beszél. A külföldi vendégeink ilyen élményben nem részesültek. Az elkövetkező évekhez kívánok nagyon sok energiát, kitartást, még több vendéget. Mindent köszönünk és még biztos hogy találkozunk!!


Sándor Sára
2012.10.08 09:10:24
A hely nagyon jó, az ételek finomak, bőségesek. Ez a megszokott minőség a háztól. Már voltunk többször, kb. 15 éve rendszeresen járunk. Most tegnap ( vasárnap )gondoltunk egy nagyot, jó idő volt. Teltház. Kb 2 órát vártunk az ebédre. Ez ne igazán kellemes. Javasolnám, hogy az ilyen napokra készüljenek fel személyzettel is. De ez a délután ide volt szánva. Köszönjük !!!


Amatits Eszter
Szombathely
2012.09.15 18:09:37
Havonta legalább egyszer ellátogatunk,és mindig alig várjuk,még a 8 éves kisfiunk is lelkesen várja ezeket az estéket.Szerintem ez mindent elmond.


Németh Károlyné
Magyarország
2012.07.15 11:07:42
Nagyon aranyos hely, finom volt az étel, udvarias a kiszolgálás,. Amiért többször nem megyek, szomorú volt, hogy egy olyan modortalan osztrák családdal kaptunk együtt asztalt, akik egyfolytában dohányoztak. Az étellel a füstöt kanalaztuk, aztán kértük a pincért, hogy átülhessünbk egy másik aztalhoz, amit mosolyogva meg is engedett. Megdöbbentett, hogy a saját országunkban nem mernek szólni a külföldi vendégnek, hanem nekünk kellett ebéd közben másik asztalhoz mennünk valószínű, hogy Ausztriában nekünk szóltak volna egy ilyen esetben.Én az Önök helyében távoli asztaloknál jelölném ki a dohányzó zónát.


Óra István
2012.07.08 19:07:43
Már máskor is voltunk az önök vendégei, de most nyeremény utalványt váltottunk be amit a Bucsui falunapon nyertünk. Nagyon finomak voltak az ételek, köszönjük!!!


Ulrich Steinmetz
91604 Flachslanden
2012.07.05 20:07:04
Wir kommen wieder, denn es ist alles perfekt, so gutes Essen muss man suchen. Auch unser Wohnmobil hat sich zuhause gefühlt. Sonja und Uli
 
 
   
 
developed by Wakelite Web
Bemutatkozás - Étlap - Galéria - Vendégkönyv - Elérhetőségek